پروتز باسن یکی از روشهای جراحی زیبایی است که با هدف بزرگکردن، برجستهکردن و فرمدهی به باسن انجام میشود. در این روش، یک پروتز سیلیکونی در زیر پوست باسن قرار میگیرد که باعث میشود باسن شکل و حجم مطلوب را پیدا کند. پروتز باسن مخصوصاً برای خانمهایی که از اندازه یا ظاهر باسن خود راضی نیستند، باسن کوچک یا شل دارند، یا به دلایل مادرزادی یا بعد از لاغر شدن شکل باسن خود را از دست دادهاند مناسب است.
پروتز باسن از لایههای سلیکونی تشکیل شده است که کاملاً انعطافپذیر و طبیعی هستند و شبیه به بافت باسن طبیعی طراحی و ساخته شدهاند. پروتزهای باسن انواع و سایزهای مختلفی دارند که باید با توجه به سایز فعلی و مورد نظر باسن، نوع پوست و تاریخچه پزشکی فرد توسط جراح زیبایی انتخاب شوند. جراح زیبایی باید قبل از عمل، در مورد عوارض، هزینه، نحوه انجام و مراقبتهای بعد از عمل پروتز باسن با بیمار صحبت کند و آگاهی لازم را به او بدهد.
پروتز باسن در حال حاضر یک عمل جراحی معمول و مورد قبول است که نتایج خوب و ماندگاری دارد. پروتز باسن دائمی و مادام العمر است و نیاز به تعویض ندارد. پروتز باسن عارضه انقباض کپسول (Capsular contracture) نمیدهد که شایعترین عارضه در پروتز سینه است. پروتز باسن همچنین مانع از شیردهی نمیشود و تاثیر منفی بر روی سلامت فرد نمیگذارد.
پروتز باسن چگونه انجام میشود؟
پروتز باسن یک عمل جراحی تحت بیحس کل بدن (General anesthesia) است که حدود ۱ تا ۲ ساعت طول میکشد. جراح زیبایی بسته به نوع پروتز، سایز و شکل باسن، چگالی چربي و عضلات، يكي از روش های زير را برای قرار دادن پروتز در باسن اخذ مي كند:
– روش قطب: در این روش، جراح چالشي كوچكي در قطب (Naval) يكي از لگ هاي فرديجاد مي كند و پروتز رابطور كاملاً غيرقابل رؤيت در داخل لگ قطب قرار مي دهد.
– روش لگ: در این روش، جراح يك بريدي كوچك در لگ (Groin) يكي از لگ هاي فرديجاد مي كند و پروتز رابطور كاملاً غيرقابل رؤيت در داخل لگ قطب قرار مي دهد.
– روش تحت عضلات: در این روش، جراح يك بريدي كوچك در تحت عضلات (Under muscle) يكي از لگ هاي فرديجاد مي كند و پروتز رابطور كاملاً غيرقابل رؤيت در داخل لگ قطب قرار مي دهد.
پروتز سینه یکی از روشهای جراحی زیبایی است که با هدف افزایش حجم، تقارن و زیبایی سینهها انجام میشود. در این عمل، یک پروتز مصنوعی از جنس سیلیکون یا فیزیولوژیک در زیر بافت پستان یا عضله قفسه سینه قرار میگیرد. پروتزها ممکن است شکلها و اندازههای مختلفی داشته باشند و بر اساس نیاز و سلیقه بیمار انتخاب میشوند.
پروتز سینه ممکن است به دلایل زیر انجام شود:
– رضایت نداشتن از حجم یا شکل طبیعی سینهها
– کاهش حجم یا شل شدن سینهها بعد از لاغر شدن، شیردهی یا پیر شدن
– از دست دادن یک یا دو سینه به علت سرطان یا تروما
– عدم تقارن بین دو سینه
– بهبود ظاهر و اعتماد به نفس
پروتز سینه چگونه انجام میشود؟
پروتز سینه یک عمل جراحی است که تحت بیحس کل بدن (بیهوش) و در بخش عمل جراحی بستری انجام میشود. مدت زمان عمل معمولا بین 1 تا 2 ساعت است. جراح پستان با توجه به نوع پروتز و وضعیت بافت پستان، یک برش کوچک در نقطهای از پستان (دور حلقه نوک، زیر بغل یا در زیر سینه) انجام میدهد و پروتز را در جای مناسب قرار میدهد. سپس برش را با خیاطی محکم میکند و پانسمان مخصوص روی آن میگذارد. بسته به شرایط بالینی، بعضی از بیماران نیاز به نصب لوله خروج خون (درین) دارند که در صورت لزوم توسط جراح خارج میشود.
پروتز سینه عوارض و روش درمان آن
پروتز سینه همانند هر عمل جراحی دارای ریسکها و عوارض خود است. بعضی از عوارض شایع پروتز سینه عبارتند از:
– خونريزي
– عفونت
– تغيير حساسيت نوك پستان
– كپسول كانتركچور (سفت شدن بافت دور پروتز)
– نشستگي يا تغيير شكل پروتز
– نشت يا پارگي پروتز
– تاثير روي فعاليت شيردهي
– تاثير روي نتيجه ماموگرافي
برخي از عوارض قابل درمان هستند و با دارو، ماساژ، تغيير پروتز يا جراحي دوباره رفع ميشوند. بعضي از عوارض نيز قابل پيشگيري هستند و با رعايت دقيق دستورالعملهای قبل و بعد از عمل، ميتوان به حداقل رساند.
پروتز سینه هزینه
پروتز سینه هزینه خود را به عامل های مختلف بستگى دارد. برخى از عاملى كى كى هست:
– نوع پروتز (سيليكونى يا فيزيولژى)
– شكلى پروتز (گردي يا قطرة)
– كيفيى پروتز (برچسب CE يكى FDA)
– جراح (سابقة كارى، تخصص، شهرة)
– كلى نى ك (امكانات، خدمات، شخصى ت)
– هزينة لولة خروج خون (در صورة لذام)
– هزينة استفادة از لباس فشرده
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.